Děkujeme za váš zájem, pozici jsme již obsadili.

Taky si myslíš, že technologie mohou rozvíjet dobré věci? Chceš spolu s námi propojovat svět technologií a nezisku? Chceš se podílet na inspiraci a rozvoji neziskového sektoru a baví tě pořádat velké akce?

Do našeho týmu Sdružení VIA hledáme posilu v podobě Manažera nebo manažerky digitálních konferencí, co si vezme na starosti pořádání našich 2 už tradičních akcí – Digitální den pro neziskovky (květen) a Kyberbezpečnost pro neziskovky (říjen). Digitální den se koná online a jde o největší online akci pro neziskovky v ČR – v loňském roce jsme měli přes 600 registrací a přes 400 aktivně připojených účastníků a účastnic. Kyberbezpečnost pro neziskovky bude letos poprvé offline a jedná se o konferenci pro cca 150 lidí. Budeš mít na starosti sestavení programu, komunikaci s partnery a logistiku celé akce. Hledáme člověka, který miluje technologie a nezisk ♡

Co od tebe očekáváme?

• Vášeň pro technologie a neziskový sektor: zajímáš se o nejnovější technologie, včetně umělé inteligence, a o to, jak je možné je využít pro usnadnění práce, chceš pomáhat organizacím využívat technologie pro zvyšování efektivity a dopadu jejich práce. Máš chuť se posouvat dopředu a sledovat trendy.
  • Zkušenosti s pořádáním akcí: Máš za sebou úspěšně zorganizované eventy, ať už online nebo offline, a víš, jak na to, aby vše klapalo jak má.
  • Schopnost sestavit zajímavý program: Chceme, abys dokázal/a sestavit program, který přitáhne a zaujme účastníky, a to díky tvé schopnosti identifikovat aktuální témata a trendy v digitálním světě a v kyberbezpečnosti.
  • Komunikace s partnery: Jsi v kontaktu s partnery a dokážeš s nimi vyjednávat podmínky, které jsou pro obě strany výhodné. Tvá komunikace je na profesionální úrovni a umíš budovat dlouhodobé vztahy.
  • Organizační schopnosti a pozornost k detailům: Máš skvělé organizační schopnosti a nic ti neunikne. Věnuješ pozornost detailům, které dělají z akce příjemný zážitek pro všechny.
  • Flexibilita a schopnost řešit problémy: Víš, že při organizaci akcí může dojít k nečekaným situacím. Očekáváme, že budeš flexibilní a dokážeš rychle a efektivně řešit jakékoli problémy, které mohou nastat. Umíš samostatně identifikovat problémy a najít efektivní řešení.
  • Týmový hráč: jsi týmový hráč, který se zeptá, když neví, přizná chybu, když se stane, a podporuje své kolegy a kolegyně.
  • Dobrá znalost angličtiny: umíš dobře anglicky psanou i mluvenou formou.

• Plánování a organizace konferencí: Budeš mít na starosti celkové plánování, organizaci a realizaci našich dvou hlavních akcí – Digitální den pro neziskovky a Kyberbezpečnost pro neziskovky. To zahrnuje vše od počátečního konceptu až po samotnou realizaci.
  • Sestavování programu: Ve spolupráci s týmem Sdružení sestavíš program pro každou akci, vybíráš řečníky a témata, která rezonují s aktuálními potřebami a zájmy neziskového sektoru v oblasti digitálních technologií a kyberbezpečnosti. Při sestavování programu vycházíme hlavně z našeho průzkumu Stav digitalizace v českém nezisku.
  • Komunikace s partnery a sponzory: Buduješ a udržuješ vztahy s partnery, sponzory a řečníky. Zajistíš, aby všechny strany byly informovány o svých rolích, očekáváních a logistických požadavcích.
  • Marketing a propagace: Spolupracuješ s komunikační manažerkou na propagaci akcí, aby se o nich dozvědělo co nejvíce potenciálních účastníků. Budeš také sledovat registrace a zapojení účastníků.
  • Řízení logistiky: Zajišťuješ hladký průběh akcí, včetně technického zázemí pro online konference a fyzických prostor pro offline setkání. Komunikuješ s dodavateli, zajistíš catering, registraci účastníků a zajistíš další logistické detaily.
  • Vyhodnocení akcí: Po každé akci provedeš vyhodnocení, sebereš zpětnou vazbu od účastníků, partnerů a řečníků a použiješ ji k dalšímu zlepšování a plánování budoucích akcí.
  • Rozpočet a finanční řízení: Budeš zodpovědný/á za přípravu a dodržování rozpočtu pro každou akci, včetně vyjednávání s dodavateli a sponzory, aby bylo zajištěno finanční krytí a efektivní využití zdrojů.
  • Inovace a rozvoj: Neustále hledáš způsoby, jak inovovat a zlepšovat naše akce, aby lépe sloužily neziskovým organizacím a byly v souladu s nejnovějšími trendy v digitálních technologiích a kyberbezpečnosti.

Parametry spolupráce

• Práce na hlavní pracovní poměr (zaměstnanecký),
  • nástup možný 1. dubna,
  • práce na poloviční úvazek (20 hodin týdně)
    • nutná je dostupnost ve středu mezi 13:00 a 14:00, kdy probíhá celotýmová porada,
    • další hodiny rozložíme v běžné pracovní době dle dohody a tvých možností,
  • nástupní plat 20 000 Kč hrubého,
  • jedná se o dlouhodobou spolupráci,
  • pracujeme částečně z kanceláře, částečně z domu (home office),
  • zázemí v kanceláři v Impact Hub v Praze na Smíchově,
  • pracovní notebook,
  • 5 týdnů dovolené, 3 dny sick day,
  • příspěvek na stravné v podobě paušálu (65 Kč/den, kdy je odpracováno 3 a více hodin).

Hledáš práci na celý úvazek? Podívej se na naši druhou otevřenou pozici Koordinátora*ky projektu Kyberbezpečnostní kit, lze je zkombinovat dohromady.

Ozvi se, i když nesplňuješ všechna kritéria, ale naše projekty a organizace se ti líbí. Pro řadu věcí umíme zajistit dodatečné vzdělání. Napiš nám svoji motivaci a popiš relevantní zkušenosti. Přihlas se přes tento formulář. S kandidáty a kandidátkami budeme hovořit postupně, jakmile najdeme někoho vhodného, uzavřeme výběrové řízení. Takže neváhej a rovnou piš!

Více info na e-mailu info@sdruzenivia.cz nebo telefonu +420 721 360 547.

Sdružení VIA se věnuje technologiím pro dobrou věc. Věříme totiž, že technologie mohou občanské společnosti šetřit zdroje, usnadňovat cestu k cíli i znásobovat dopad jejích aktivit. Podporujeme neziskové organizace ve všem digitálním – od tvorby digitální strategií, provádění digitálních auditů, přes poskytování digitálních nástrojů a IT služeb, konzultací a školení na správné využívání nástrojů, po pořádání konferencí, podpoře organizací v boji s dezinformacemi a podpoře využívání AI nástrojů. Spolupracujeme s (nejen) technologickými firmami i dalšími systémovými neziskovými organizacemi. Přidej se k nám!