Storytelling a pozitivní narativy v komunikaci

Online workshopy

Série čtyř online workshopů pro píáristy, kampaňáře, zástupce neziskových organizací i novináře. Setkáváte se při svojí práci s dezinformacemi a propagandou? Pojďte spolu s námi objevit, jak fungují, a zjistit, jak jim čelit pomocí alternativních, counter- a pozitivních narativů. Naučte se na základě těchto poznatků vytvořit silnou a úspěšnou komunikační kampaň. Během čtyř praktických a nabitých webinářů se dozvíte, jak fungují příběhy, jaké jsou jejich stavební kameny a jak je využít proti dezinformacím. Vedle toho také poznáte možnosti pozitivních narativů a toho, jak je efektivně využít v komunikaci, tak, abyste vynikli v moři digitálního chaosu.

Klíčová slova: Storytelling, pozitivní narativy, alternativní a counter narativy, kampaně, komunikace, dezinformace

Termíny

• 08. 12. 2020, 10–11:30
  • 15. 12. 2020, 10–11:30
  • 05. 01. 2021, 10–11:30
  • 12. 01. 2021, 10–11:30

Kurz je rozdělen na čtyři části, které na sebe tematicky navazují. Přihláška se vztahuje na celý program, tedy čtyři online lekce.

Pro zajištění kvality a efektivity budeme pracovat v malých skupinkách. Kapacita kurzu je omezena, s přihlášením neváhejte.

Vaše lektorka

Lucie Nemešová

Vystudovala politologii na FFUK v Praze. Zabývá se pozitivní­mi narativy, podporuje komunikační ­kampaně o sociálních tématech, jako jsou chudoba a sociální vyloučení, dluhy a exekuce, sociální práce a inkluze. Založila a vede komunikační agenturu Storyhunters, která se zaměřuje na komunikaci neziskových organizací.