Zajímá tě dobrovolnictví a zároveň technologie? Chceš pomoct propojovat ty správné lidi s těmi správnými prospěšnými aktivitami? Chceš ukázat lidem, že své znalosti a schopnosti mohou využít pro víc naplňující věci než jen vydělávání peněz? Chceš ukázat firmám, že se jim vyplatí své zaměstnance podporovat v dobrovolnických aktivitách?

Pak chceš vést program Um sem um tam!

Koho hledáme?

• Člověka, který se vyzná v neziskovém sektoru, ideálně pro nějakou organizaci pracoval nebo dobrovolničil.
  • Člověka, který má zkušenosti s jednáním s firmami, například s firemním fundraisingem nebo poskytováním služeb firemním partnerům.
  • Člověka, který je komunikativní, umí jednat na „business“ úrovni a nebojí se postavit před 50 lidí a nadchnout je pro svou věc.
  • Člověka, který umí dobře anglicky, psanou i mluvenou formou (minimálně úroveň B2).
  • Člověka, který si umí udělat rozpočet projektu, dát mu vizi a chce svůj projekt rozvíjet.
  • Člověka, který si umí udělat ve věcech pořádek a svůj projekt si uřídit.

• komunikovat s firemními partnery a hledat partnery nové
  • připravovat pro firemní partnery služby pro dobrovolníky z řad jejich zaměstnanců
  • komunikovat s neziskovými organizacemi a propagovat portál mezi nimi
  • zajišťovat chod programu a portálu Um sem um tam

Jedná se o práci na poloviční úvazek, který lze případně doplnit dalšími aktivitami, které naše organizace dělá. Pokud nebudeš zrovna chodit po schůzkách, bude ti k dispozici místo u nás v kanceláři s veškerým vybavením, po domluvě také možnost částečně home office. Nástupní plat dle zkušeností 15 000 – 20 000 Kč (za půl úvazek). Práce na IČO možná.

Ozvi se, i když nesplňuješ všechny kritéria, ale projekt a naše organizace se ti líbí. Napiš nám svoji motivaci a popiš relevantní zkušenosti.

Motivaci a životopis pošlete do 4. března na adresu info@sdruzenivia.cz.

Více info na témže e-mailu nebo telefonu +420 721 360 547.

Co je Um sem um tam?

Program Um sem um tam pomocí svého portálu propojuje experty s neziskovými organizacemi ke krátkodobé dobrovolnické spolupráci. Program funguje již 7 let a má za sebou 1400 úspěšných propojení.

Co je Sdružení VIA?

Sdružení VIA, z.ú. je malá nezisková organizace s velkými projekty. Vedle programu Um sem um tam, jehož provoz jsme převzali na podzim 2018, provozujeme také program TechSoup Česká republika (www.techsoup.cz) a zajišťujeme operativní a technický provoz dárcovské platformy Darujme.cz (www.darujme.cz).

Propojujeme svět technologií se světem společensky prospěšných činností, protože věříme, že správné a smysluplné využívání technologií může pomoci efektivnějšímu fungování organizací a šetření (nejen) jejich zdrojů.

www.sdruzenivia.cz

Přidej se do našeho týmu!