Myslíš, že technologie mohou pomoci dobrým věcem, když je budou neziskové organizace správně používat? A chceš jim pomoct, aby je správně používaly? Zajímá tě oblast technologií pro dobrou věc?

Tak pojď k nám organizovat vzdělávací aktivity pro neziskovky!

Do programu TechSoup Česká republika potřebujeme někoho, kdo by si vzal komplet na starost jejich pořádání a koordinaci. Doposud jsme pořádali kolem 3-5 menších workshopů (cca 30 účastníků) a jednu velkou vzdělávací konferenci (150 účastníků) ročně. Naši nabídku bychom však chtěli rozšířit a dát jí dlouhodobý koncept.

Koho hledáme?

• Člověka, který se orientuje v základních IT pojmech a aplikacích (ví, co je balík Office, CRM, BI, AI, online marketing nástroje, …)
  • Člověka, který se vyzná v neziskovém sektoru, ideálně pro nějakou organizaci pracoval nebo dobrovolničil.
  • Člověka, který má zkušenosti s organizováním akcí, ideálně vzdělávacích.
  • Člověka, který umí dobře anglicky, psanou i mluvenou formou (minimálně úroveň B2), protože spolupracujeme i na mezinárodních vzdělávacích projektech.
  • Člověka, který si umí udělat rozpočet akce a zajistit si prostory, catering a další služby.
  • Člověka, který je komunikativní, baví ho práce s neziskovými organizacemi a komunikace s klienty.
  • Člověka, který si umí udělat ve věcech pořádek a umí si udělat časový plán a pak a ho i dodržet.

• připravovat dlouhodobý plán vzdělávacích akcí v rámci programu TechSoup Česká republika
  • připravovat koncept a harmonogram jednotlivých vzdělávacích akcí
  • komunikovat s lektory, zajišťovat prostory, občerstvení a obecně zázemí pro vzdělávací akce
  • připravovat pozvánky na akce, vybírat účastníky a komunikovat s nimi

Jedná se o práci na poloviční úvazek, který lze případně doplnit dalšími aktivitami, které naše organizace dělá. Pokud nebudeš zrovna chodit po vzdělávacích akcích, bude ti k dispozici místo u nás v kanceláři s veškerým vybavením, po domluvě také možnost částečně home office. Nástupní plat dle zkušeností 12 000 – 15 000 Kč (za půl úvazek). Práce na IČO také možná.

Ozvi se, i když nesplňuješ všechny kritéria, ale projekt a naše organizace se ti líbí. Napiš nám svoji motivaci a popiš relevantní zkušenosti.

Motivaci a životopis pošlete do 4. března na adresu info@sdruzenivia.cz.

Více info na témže e-mailu nebo telefonu +420 721 360 547.

Co je TechSoup?

V programu rozvíjíme technologické kapacity neziskových organizací a veřejných knihoven v České republice, a to zajištěním přístupu k softwaru, hardwaru, IT službám a souvisejícímu vzdělání, díky čemuž mohou tyto organizace efektivněji a snadněji dosahovat svých cílů a naplňovat svá poslání. V programu je registrováno přes 4000 českých neziskových organizací.

www.techsoup.cz

Co je Sdružení VIA?

Sdružení VIA, z.ú. je malá nezisková organizace s velkými projekty. Vedle programu TechSoup provozujeme také expertní dobrovolnický program Um sem um tam (www.umsemumtam.cz) a zajišťujeme operativní a technický provoz dárcovské platformy Darujme.cz (www.darujme.cz).

Propojujeme svět technologií se světem společensky prospěšných činností, protože věříme, že správné a smysluplné využívání technologií může pomoci efektivnějšímu fungování organizací a šetření (nejen) jejich zdrojů.

www.sdruzenivia.cz

Přidejte se k nám do týmu