Myslíš, že technologie mohou pomoci dobrým věcem? A chceš zajistit, aby se o tom všichni dozvěděli?

Tak pojď k nám řídit komunikaci a šířit povědomí o našich programech a projektech!

Do naší organizace, zejména pro program TechSoup Česká republika, potřebujeme někoho, kdo by si vzal komplet na starost komunikaci a pomáhal zvyšovat povědomí o tom, jak mohou neziskové organizace pomocí technologií zvýšit svůj dopad a šetřit své zdroje.

Hledáme člověka, který miluje komunikaci, technologie a nezisk ♡

Co od tebe očekáváme:

• umíš udělat ve věcech pořádek, zvládneš si udělat časový plán a pak ho i dodržet;
  • umíš vytvořit komunikační strategii nebo ses na ní někdy podílel/a;
  • máš zkušenosti s online marketingovými nástroji (Google Ads) a se správou sociálních sítí, uvítáme zkušenosti s remarketingem;
  • máš zkušenosti s e-mail marketingovými nástroji (Ecomail, Smartemalling, Mailchimp)
  • umíš napsat dobrý a bezchybný text v češtině, který čtenáře zaujme;
  • jsi komunikativní, baví tě práce s neziskovými organizacemi a komunikace s klienty;
  • umíš dobře anglicky, psanou i mluvenou formou (minimálně úroveň B2), protože spolupracujeme i na mezinárodních vzdělávacích projektech;
  • vyznáš se v neziskovém sektoru, ideálně máš zkušenost s prací (i dobrovolnickou) pro neziskovou organizaci;
  • výhodou je, pokud umíš pracovat s webovými (WordPress), grafickými (Canva) a video nástroji (např. Adobe Premiere);
  • orientuješ se v základních IT pojmech a aplikacích (víš, co je balík Office, CRM, BI, AI, online marketing nástroje, …)

• Připravovat komunikační strategii pro program TechSoup;
  • spravovat sociální sítě naší organizace (LinkedIn) a programu TechSoup a plánovat jejich obsah (Facebook, Instagram, Twitter);
  • plánovat newslettery pro klienty programu TechSoup;
  • spravovat webové stránky (zejména blog) programu TechSoup s ohledem na propagaci;
  • připravovat a plánovat komunikaci pro dílčí projekty (například Meet and Code nebo Akademie mediální gramotnosti);
  • spolupracovat s partnerskými organizacemi a sítěmi na propagaci našich programů a projektů;
  • nalézat nové cesty, nové partnery a nové způsoby jak naši činnost propagovat – děláme skvělé věci a chceme, aby o tom všichni věděli!

Jedná se o práci na plný úvazek. Pracujeme částečně z kanceláře, částečně z domu, po zaučení je možné být z větší části na home office. K dispozici ti však vždy bude místo u nás v kanceláři v Impact Hub v Praze na Smíchově. Dostaneš od nás pracovní notebook.

Nástupní plat dle zkušeností 33 000 – 35 000 Kč. Práce na IČO také možná s odměnou 295 Kč / hodina.

Benefity pro zaměstnance: 5 týdnů dovolené, 3 dny sick day, příspěvek na stravné v podobě paušálu, flexibilní pracovní doba.

Ozvi se, i když nesplňuješ všechna kritéria, ale naše projekty a organizace se ti líbí. Napiš nám svoji motivaci a popiš relevantní zkušenosti.

Přihlas se do 18. srpna přes tento formulář. S kandidáty a kandidátkami budeme hovořit postupně, když najdeme někoho vhodného, uzavřeme výběrové řízení dříve. Takže neváhej a rovnou piš!

Více info na e-mailu info@sdruzenivia.cz nebo telefonu +420 721 360 547.

Co je TechSoup?

V mezinárodním programu TechSoup pomáháme neziskovým organizacím a knihovnám rozvíjet jejich technologické kapacity, tak aby měly vše potřebné ke svojí práci a mohly se naplno a efektivně věnovat tomu, v čem jsou dobré. Díky TechSoupu získávají neziskovky a knihovny přístup k profesionálnímu softwaru a technologickému vybavení, poskytujeme jim IT služby a organizujeme pro ně řadu vzdělávacích akcí. Spolupracujeme s velkými firmami, jako je Google nebo Microsoft, ale i s inovativními startupy nebo ostatními neziskovkami. Momentálně je u nás zaregistrováno přes 6000 neziskových organizací.

www.techsoup.cz

Co je Sdružení VIA?

Sdružení VIA se věnuje technologiím pro dobrou věc. Věříme totiž, že správné používání technologií prospívá občanské společnosti a umožňuje jí snáze dosáhnout jejích cílů. Kromě TechSoupu máme řadu dalších zajímavých projektů: například Meet and Code, které umožňuje dětem z celé ČR poznat základy programování, nebo Akademii mediální gramotnosti, která školí profesionály ve vzdělávání v oblasti médií a šíření informací i dezinformací. Jednou za čas pracujeme i na tzv. AI projektech, které mají za úkol podpořit využívání umělé inteligence pro obecně prospěšné úkoly. Takto jsme podpořili rozvoj aplikace CashReader, která umožňuje nevidomým lidem rozpoznávat bankovky.

www.sdruzenivia.cz