Myslíš, že technologie mohou pomoci dobrým věcem? A chceš zajistit, aby se o tom všichni dozvěděli?

Tak pojď k nám řídit komunikaci a šířit povědomí o našich programech a projektech!

Do naší organizace, zejména pro program TechSoup Česká republika, potřebujeme někoho, kdo by si vzal komplet na starost komunikaci a pomáhal zvyšovat povědomí o tom, jak mohou neziskové organizace pomocí technologií zvýšit svůj dopad a šetřit své zdroje.

Co od tebe očekáváme:

• umíš udělat ve věcech pořádek, zvládneš si udělat časový plán a pak ho i dodržet;
  • umíš vytvořit komunikační strategii nebo ses na ní někdy podílel/a;
  • máš zkušenosti s online marketingovými nástroji (Google Ads) a správou sociálních sítí;
  • umíš napsat dobrý a bezchybný text v češtině, který čtenáře zaujme;
  • jsi komunikativní, baví tě práce s neziskovými organizacemi a komunikace s klienty;
  • umíš dobře anglicky, psanou i mluvenou formou (minimálně úroveň B2), protože spolupracujeme i na mezinárodních vzdělávacích projektech;
  • vyznáš se v neziskovém sektoru, ideálně máš zkušenost s prací pro neziskovou organizaci (i dobrovolnickou);
  • orientuješ se v základních IT pojmech a aplikacích (víš, co je balík Office, CRM, BI, AI, online marketing nástroje, …)

• Připravovat komunikační strategii pro program TechSoup;
  • spravovat sociální sítě programu TechSoup a plánovat jejich obsah (Facebook, Instagram, případně LinkedIn, Twitter);
  • plánovat měsíční newslettery pro klienty programu TechSoup;
  • spravovat webové stránky (zejména blog) programu TechSoup s ohledem na propagaci;
  • komunikovat s neziskovými organizacemi o tom, jaké nabízené programy mohou využívat;
  • připravovat a plánovat komunikaci pro dílčí projekty (například Meet and Code);
  • spolupracovat s partnerskými organizacemi a sítěmi na propagaci našich programů a projektů;
  • nalézat nové cesty, nové organizace a nové způsoby jak naši činnost propagovat – děláme skvělé věci a chceme, aby o tom všichni věděli!
  • V týmu budeš mít k ruce kolegyni, která bude dle tvých pokynů připravovat obsah pro newslettery a případně sociální sítě, na tobě bude hlavně vše vymyslet a naplánovat.

Jedná se o práci na poloviční až celý úvazek dle domluvy, náplň práce pak přizpůsobíme časovým možnostem – velký prostor pro domluvu, jak bude tvoje práce vypadat!

K dispozici ti bude místo u nás v kanceláři s veškerým vybavením, po domluvě také možnost částečně home office. Nástupní plat dle zkušeností 30 000 – 34 000 Kč. Práce na IČO také možná.

Ozvi se, i když nesplňuješ všechna kritéria, ale projekt a naše organizace se ti líbí. Napiš nám svoji motivaci a popiš relevantní zkušenosti.

Motivaci a životopis pošli do 31. července na adresu info@sdruzenivia.cz.

Více info na témže e-mailu nebo telefonu +420 721 360 547.

Co je TechSoup?

V programu rozvíjíme technologické kapacity neziskových organizací a veřejných knihoven v České republice, a to zajištěním přístupu k softwaru, hardwaru, IT službám a souvisejícímu vzdělání, díky čemuž mohou tyto organizace efektivněji a snadněji dosahovat svých cílů a naplňovat svá poslání. V programu je registrováno přes 4000 českých neziskových organizací.

www.techsoup.cz

Co je Sdružení VIA?

Sdružení VIA, z.ú. je malá nezisková organizace s velkými projekty. Vedle programu TechSoup provozujeme také expertní dobrovolnický program Um sem um tam (www.umsemumtam.cz) a zajišťujeme operativní a technický provoz dárcovské platformy Darujme.cz (www.darujme.cz).

Propojujeme svět technologií se světem společensky prospěšných činností, protože věříme, že správné a smysluplné využívání technologií může pomoci efektivnějšímu fungování organizací a šetření (nejen) jejich zdrojů.

www.sdruzenivia.cz

Přidej se k nám do týmu