Zajímá tě neziskový sektor a chceš ho poznat v plném rozsahu? Chceš vědět, jak mohou technologie v neziskovkách pomáhat a chceš toho být součástí?

Tak pojď k nám zajišťovat fungování našich programů!

Pro programy TechSoup Česká republika, Darujme.cz a Um sem um tam potřebujeme někoho, kdo by měl na starosti jejich základní operativní chod. To znamená hlavně registrace organizací, zodpovídání jejich dotazů, vyřizování žádostí a další podpůrné činnosti.

Co od tebe očekáváme:

• pečlivost, záleží ti na tom, že jsou věci udělané včas a máš radost, když věci běží, jak mají;
  • umíš dobře anglicky, psanou i mluvenou formou (minimálně úroveň B2), protože programy mají i mezinárodní rozsah;
  • jsi komunikativní, baví tě práce s neziskovými organizacemi a komunikace s klienty;
  • výhodou je zkušenost s prací pro neziskovou organizaci (i dobrovolnickou).

• Zpracovávat registrace do programů TechSoup a Darujme.cz;
  • zpracovávat žádosti o služby a produkty v programu TechSoup;
  • spravovat přijaté dary na programu Darujme.cz;
  • kontrolovat a spravovat dobrovolnické výzvy na portálu Um sem um tam;
  • pomáhat se zajištěním dílčích projektů.

Jedná se o práci na celý úvazek. K dispozici ti bude místo u nás v kanceláři s veškerým vybavením, po domluvě také možnost částečně home office. Nástupní plat dle zkušeností 22 000 – 25 000 Kč.

Ozvi se, pokud se ti naše organizace a projekty líbí. Napiš nám svoji motivaci a popiš relevantní zkušenosti.

Motivaci a životopis pošli do 31. července na adresu info@sdruzenivia.cz.

Více info na témže e-mailu nebo telefonu +420 721 360 547.

Co je Sdružení VIA?

Sdružení VIA, z.ú. je malá nezisková organizace s velkými projekty. V programu TechSoup zajišťujeme pro neziskové organizace technologie, které potřebují ke svému provozu, provozujeme také expertní dobrovolnický program Um sem um tam (www.umsemumtam.cz) a zajišťujeme operativní a technický provoz dárcovské platformy Darujme.cz (www.darujme.cz).

Celkem obsluhujeme téměř 5000 neziskových organizací v České republice a vedle toho spolupracujeme s několika zahraničními organizacemi.

Propojujeme svět technologií se světem společensky prospěšných činností, protože věříme, že správné a smysluplné využívání technologií může pomoci efektivnějšímu fungování organizací a šetření (nejen) jejich zdrojů.

www.sdruzenivia.cz

Přidej se k nám do týmu